Brother LC-129 inkt cartridges

U hoeft niet langer te zoeken naar goede kwaliteit Brother LC-129 inkt cartridges, wij leveren onze Brother LC-129 inkt met Niet Goed = Geld terug garantie. Bij ons is goedkoop dus nooit duurkoop! Besteld u deze inktcartridges vandaag? Dan worden ze de volgende werkdag al bij u thuis geleverd. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden voor de exacte levertijd.

Hieronder vind u het overzicht van alle Brother LC129 inkt cartridges:

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Brother LC-129 inkt cartridge multipack set

Brother LC-129 inkt is de naam voor de Zwarte inkt uit deze serie en heeft een extra hoge capaciteit, de serie bevat in totaal 4 inktcartridges. De zwarte inkt valt onder de naam Brother LC-129BK inkt hierbij staat BK voor de kleur Zwart. De kleuren inktcartridges hebben een ander typenummer en worden ook wel beschreven als de Brother LC-125M inktcartridge, de Brother LC-125Y inkt cartridge en de Brother LC-125C inkt hierbij staat de C voor de kleur Cyaan, de Y staat voor de kleur Geel en de M staat voor de kleur Magenta. Wij leveren van ons huismerk alleen de hoge capaciteit Brother LC-127BK i.p.v. de Brother LC-129BK zwart.

Brother LC-129 inkt cartridges bestellen doet u veilig en snel bij Goedkoopprinten.nl.

Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!