Brother LC-985 inkt cartridges

U hoeft niet langer te zoeken naar goede kwaliteit Brother LC-985 inkt cartridges, wij leveren onze Brother LC-985 inkt met Niet Goed = Geld terug garantie. Bij ons is goedkoop dus nooit duurkoop! Besteld u deze inktcartridges vandaag? Dan worden ze de volgende werkdag al bij u thuis geleverd. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden voor de exacte levertijd.

Hieronder vind u het overzicht van alle Brother LC985 inkt cartridges:

6 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Brother LC-985 inkt cartridge multipack set

Brother LC-985 inkt is de verzamelnaam voor de Zwarte, Cyaan, Magenta en Gele inkt uit deze serie, de serie bevat in totaal 4 inktcartridges. De zwarte inkt valt onder de naam Brother LC-985BK inkt hierbij staat BK voor de kleur Zwart. De kleuren inktcartridges worden ook wel beschreven als de Brother LC-985C inktcartridge, de Brother LC-985Y inkt cartridge en de Brother LC-985M inkt hierbij staat de C voor de kleur Cyaan, de Y staat voor de kleur Geel en de M staat voor de kleur Magenta.

Brother LC-985 inktcartridges bestellen doet u veilig en snel bij Goedkoopprinten.nl.

Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!