Brother Inktpatronen

Brother cartridges zijn erg populair in het particuliere circuit. Dit heeft mede te maken met het feit dat je bij brother een losse kleur kunt bestellen. Op deze manier hoef je alleen de cartridge aan te schaffen die leeg is. In onze webshop vind u zowel originele brother inktcartridges en onze goedkope huismerk inktpatronen. Die zijn niet alleen goedkoper maar ook nog eens voordeliger omdat ze vaak meer printer inkt bevatten.

Makkelijk zoeken op cartridge- of printertype

We hebben een uitgebreid assortiment Brother cartridges. Om ervoor te zorgen dat u snel bij het juiste inktpatroon uitkomt kunt u makkelijk zoeken. Dit kan op cartridge- en printertype.

Per kleur te vervangen

Brother cartridges hebben een groot voordeel. Ze zijn namelijk per kleur te bestellen. Op deze manier hoef je niet je meteen al je inktpatronen te vervangen op het moment dat er 1 kleur op is. En dat levert een behoorlijke kostenbesparing op. Als bijvoorbeeld de rode kleur op is dan bestel je alleen een rood inktpatroon. En op het moment dat je kiest voor onze goedkope huismerk brother inkt dan is het helemaal voordelig.

Snel uw brother cartridge in huis

En ineens is uw printerinkt op en u moet nog zoveel printen. We gaan tenslotte pas inktpatronen kopen op het moment dat de geprinte afdrukken minder goed worden. Dan is het fijn om te weten dat het ook snel in huis is. Op het moment dat u voor 16.00 uur besteld (op werkdagen) dan heeft u de printerinkt morgen al in huis.

Onze klanten staan voorop

Ieder bedrijf roept het maar er zijn er veel minder die het ook daadwerkelijk waarmaken in de praktijk. Bij ons sta je als klant echt voorop. Daarom zijn we ook trots op het feit dat we inmiddels meer dan 2400 beoordelingen gehad hebben waarbij klanten ons, op een schaal van 0 tot 5, waarderen met een 4.6.

Huismerk of originele Brother cartridges kopen?

Op het moment dat je cartridges gaat kopen dan heb je de keuze tussen de originele Brother cartridges of een (goedkope) huismerk variant. Bij ons kunt u beide kopen. We adviseren u echter om de printerinkt van de goedkope huismerk variant te kopen. Niet alleen is deze lager in de aanschaf maar deze inktpatronen bevatten vaak ook nog eens meer printerinkt. Dubbelop voordeel dus.

Bovendien bieden we u een 100% niet goed, geld terug garantie. Op deze manier loopt u geen enkel risico. Een fijn gevoel.

Meteen de juiste aanschaffen

U kunt uw cartridges online of in de winkel aanschaffen. Het grote voordeel van online aanschaffen bij goedkoopprinten.nl is dat we een enorm assortiment hebben. Daarnaast is het zo dat we u helpen bij het vinden van de juiste cartridge. Iets wat in een winkel nog wel eens kan tegen vallen. U zult zeker niet de eerste zijn die de verkeerde cartridge aanschaft.

Let op! Cartridge merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze cartridges. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.