HP Inktpatronen

Bent u op zoek naar HP inktpatronen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden u namelijk een assortiment van maar liefst 1500 HP cartridges. Naast de originele HP inktpatronen vindt u bij ons ook goedkopere inktcartridges, van ons eigen huismerk. We beschikken over 300 huismerk HP cartridges, die allemaal compatibel zijn met alle HP printers. Ondanks dat onze huismerk HP inkt een stuk goedkoper is, mag u zeker rekenen op dezelfde hoge kwaliteit. Bovendien bieden wij altijd een ‘Niet goed, geld terug garantie’. Kiezen voor ons huismerk is dus steeds verstandig en veilig.

Zoek op uw HP cartridge typenummer of op uw printer typenummer:

Goedkope HP inktpatronen van uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van HP inktpatronen staat natuurlijk buiten kijf. Wij garanderen u echter dat onze huismerk HP inktcartridges evengoed zijn als de originele. Uw prints worden net zo mooi en helder afgedrukt als met de originele HP inktpatronen. Vraagt u zichzelf af wat uw garanties zijn? Ook daarover mag u helemaal gerust zijn: we geven u namelijk altijd en bij alle cartridges een ‘Niet goed, geld terug garantie’.


Zoeken op cartridgetype en printertype

HP is een van de grootste spelers in de printermarkt, daarom bestaat er een uitgebreid assortiment HP inktpatronen. Om het u gemakkelijker te maken, bieden we diverse zoekmogelijkheden aan:

  • U kunt gebruik maken van ons zoekmenu.
  • U heeft de mogelijkheid om te zoeken op cartridgetype en printertype.
  • U kunt de vrije zoekfunctie gebruiken.

Op deze manier vindt u altijd snel het juiste product.

Prijsverschil tussen originele en huismerk HP inktpatronen

Het viel u wellicht al op dat er behoorlijke prijsverschillen zitten tussen de originele HP inkt en onze huismerkvariant. Begrijpelijk dat u denkt dat dit komt vanwege de kwaliteit of door de hoeveelheid inkt in het inktpatroon. Dat is gelukkig niet het geval. Sterker nog: in onze huismerk inktcartridges zit meer inkt dan in de originele HP inktpatronen.

Wat is dan de reden van dit prijsverschil?

Dat komt doordat het verdienmodel van HP vooral is gericht op de verkoop van de cartridges en minder op het verkopen van printers. De reden daarvan? Het is een hele concurrerende markt, daarom worden printers vaak tegen kostprijs aangeboden. Omdat HP dit graag wil terugverdienen met de verkoop van printerinkt, is de prijs van onze huismerk variant tot wel 70% goedkoper. Bovendien zit er meer inkt in per inktpatroon. Zo lijkt het alsof je elke keer opnieuw HP inkt koopt met korting. Helemaal ideaal, toch?

Snel printerinkt voor uw HP nodig? Vandaag bestellen, morgen in huis!

Heeft u snel een HP inktpatroon nodig? Dat is geen enkel probleem. Plaatst u vandaag voor 15.30 uur uw bestelling, dan heeft u deze morgen al in huis. Heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. Wij helpen u graag verder, zodat u weer snel mooie prints kunt afdrukken.

Let op! Cartridge merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van de comptabiliteit van onze cartridges. De gebruikte merknamen en -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.