HP Inktpatronen

Op zoek naar een HP cartridge? Bij goedkoopprinten.nl vind je een groot aanbod HP cartridges. We hebben er maar liefst 1500 in ons assortiment. Naast het originele merk van HP vind je bij ons ook goedkopere HP inkt van ons huismerk. Welke je ook kiest, deze zijn altijd van hoge kwaliteit. Toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Lees hieronder meer over onze HP inkt.

Zoek op uw HP inkt cartridge typenummer of op uw printer typenummer:

Populaire HP inktcartridges

Hieronder vind u de meest populaire HP inktcartridges:

HP 301XL Cartridges HP 302XL Cartridges HP 304XL Cartridges HP 305XL Cartridges HP 364XL Cartridges HP 62XL Cartridges

Goedkope HP cartridges

Wij garanderen de kwaliteit van onze HP printerinkt. Als je niet tevreden bent, krijg je je gewoon je geld terug. Zowel het originele merk van HP als ons eigen huismerk bieden wij zeer voordelig aan. Ons huismerk doet niet onder voor het originele merk inktpatronen. Deze cartridges bevatten zelfs meer inkt dan het originele HP merk. We beschikken over 300 huismerk HP cartridges die allemaal geschikt zijn voor verschillende printers van HP.

Hoe kan het dat ons huismerk zo voordelig is? Dat leggen we graag uit. Het verdienmodel van HP is gericht op de verkoop van de cartridges en niet zozeer op het verkopen van printers. Dit is namelijk een hele concurrerende markt en dus worden printers vaak tegen kostprijs aangeboden. Dit willen ze terugverdienen met de verkoop van HP inkt. Dat is dan ook de reden dat onze huismerk varianten tot wel 70% goedkoper zijn. En dan heb je ook nog eens meer inkt per printcartridge.

Zoeken op cartridgetype en printertype

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste cartridges voor jouw printer? Schakel onze hulp in of probeer het eerst zelf. Om het makkelijker te maken voor je hebben we verschillende zoekmogelijkheden toegevoegd. Gebruik hier het zoekmenu en zoek op cartridgetype en printertype. Dan komen HP cartridges tevoorschijn die geschikt zijn voor jouw printer. Weet je al precies wat je zoekt? Gebruikt dan onze vrije zoekfunctie. Dan kom je direct bij de juiste HP inkt terecht.

HP cartridges kopen zonder verzendkosten

Heb je snel HP inkt nodig? Geen probleem, want als je vandaag voor 15.30 uur bestelt, dan heb je deze morgen al in huis. Daarnaast betaal je bij goedkoopprinten.nl geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50. Kortom: bij ons ben je zeer voordelig uit als het gaat om printerinkt. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder.

Let op! Cartridge merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze cartridges. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.