HP 302 inktcartridges

Wilt u een HP 302 inktcartridge kopen? Bij Goedkoopprinten.nl vindt u HP 302XL inkt voor een mooie prijs! De HP 302 inktpatronen zijn er zowel in een lage als hoge capaciteit, wij verkopen echter alleen de hoge capaciteit XL versie. Het formaat van de cartridges is hetzelfde, alleen zit er bij de XL versie meer milliliters inkt in. Ons huismerk is afgevuld tot de maximale capaciteit, hierdoor maakt u nog meer prints voor minder geld.

Hieronder vind u het overzicht met alle HP 302XL inktcartridges:

3 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

HP 302XL Multipack

Een HP 302XL multipack van ons huismerk is in verhouding het voordeligst om te kopen. De twee cartridges samen worden een HP 302XL multipack of set genoemd. Zo'n multipack bevat 2 cartridges: 1x een zwarte en 1x een color cartridge. De color cartridge bevat de kleuren cyaan, magenta en geel.

HP 302 cartridge

U kunt op deze pagina kiezen voor de originele HP 302 cartridges of die van ons goedkopere huismerk. Koopt u ons huismerk, dan print u heel wat voordeliger. Deze HP 302 inktpatronen gaan altijd minimaal net zo lang mee als de originele inktcartridges. In de producttitel staat aangeven of het om een origineel of huismerk product gaat. De HP 302XL cartridges van ons huismerk garanderen de beste kwaliteit voor de laagste prijs. We hanteren altijd een ‘Niet goed, is geld terug garantie’. HP 302XL inktpatronen bestellen doet u dus veilig en snel bij Goedkoopprinten!

HP 302XL cartridges: niet meer constant zonder inkt

Heeft u een thuisprinter waar u slechts zelden mee print? Dan kunt u prima vooruit met kleine cartridges. Maken er meerdere personen gebruik van de printer? Omdat u bijvoorbeeld een student in huis hebt die regelmatig verslagen moet afdrukken? Dan is het HP 302XL inktpatroon ideaal. Onze huismerk HP 302XL kleurencartridge bevat 15 ml inkt en onze HP 302XL zwarte cartridge bevat 17 ml inkt. Zo kunt u geruime tijd printen, zonder inktpatronen te vervangen.

HP 302 cartridges ook geschikt voor HP OfficeJet printers

De HP 302 cartridges zijn geschikt voor diverse HP ENVY en HP DeskJet printers. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken in HP OfficeJet printers. De OfficeJet printer wordt vaak zakelijk gebruikt, waardoor hij over het algemeen veel afdrukken maakt. Ook dan zijn de HP 302XL cartridges uitermate geschikt! Met deze inkt zien al uw documenten er perfect uit, ongeacht of het gaat om schoolwerk, privéfoto’s, folders, flyers of grafieken.

De beste HP 302 inkt voor de laagste prijs

Als u echt voordelig wilt printen, dan is ons huismerk altijd de beste keuze. Bovendien bent u met ons huismerk verzekerd van de beste kwaliteit, we geven niet zomaar een ‘Niet goed, Geld terug’- garantie! De HP 302 inktpatronen van ons huismerk gaan altijd minimaal net zo lang mee als de originele. Alleen betaalt u vele malen minder:

 • Voor de originele HP 302XL zwarte cartridges van 8,5 ml betaalt u € 34,35. Ons huismerk HP 302XL zwart bevat 17 ml en kost slechts € 20,51.
 • De originele HP 302 kleurencartridge van 8 ml kost € 34,35. Voor onze huismerk HP 302XL kleurencartridge betaalt u € 21,72 voor 15 ml.

Veilig een bestelling plaatsen

U kunt in onze webshop op diverse manieren uw HP 302XL inktcartridges afrekenen. Zo kunt u ervoor kiezen om te betalen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. Wilt u liever achteraf betalen, om eerst onze HP 302 cartridges uit te proberen? Kies dan voor Achteraf betalen met Billink. U ontvangt dan de factuur per mail van Billink, die u vervolgens overmaakt nadat u de cartridges getest heeft. Onze website is beveiligd en versleuteld met een SSL-verbinding. Zo bent u er zeker van dat uw betaling op een veilige manier verloopt.

Hoe installeert u HP 302 inkt van ons huismerk?

 • Open het klepje van uw printer en zorg ervoor dat de cartridges naar voren komen.
 • Verwijder het inktpatroon dat u wilt vervangen. Let er hierbij op dat er geen inkt uit de cartridge lekt.
 • Verwijder de plastic verpakking van de nieuwe HP 302 inktcartridge.
 • Haal indien aanwezig het stickertje van de bovenkant van de nieuwe inktcartridge, let ook daarbij weer op dat u geen inkt morst.
 • Zet de nieuwe HP 302 inktcartridge in de cartridgehouder en sluit het klepje van de printer, zodat hij inktpatroon herkent.
 • Soms geeft de printer een melding dat u geen originele inktpatronen heeft geplaatst. Dit klopt want het is een huismerk.
 • Klik op ‘OK’ (soms meerdere malen) om de voorgaande melding weg te klikken en daarna kunt u direct printen.

Het gemak van online HP 302XL inktpatronen bestellen

Het online bestellen van inktcartridges is niet alleen makkelijk, het heeft ook meerdere voordelen. Zo worden de huismerk cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit. Onder dit bedrag en voor originele inktpatronen hanteren wij lage verzendkosten. Heeft u vragen over een product? Wij zijn 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon en we helpen u direct met een passende oplossing. Omdat we achter de kwaliteit en werking van onze producten staan, leveren we alles met een ‘Niet goed, Geld terug’- garantie. Dit doen we zelfs wanneer het product geopend is. U kunt de cartridges dus gerust uitproberen en profiteren van onze altijd lage prijzen.

Specificaties HP 302 huismerk cartridges:

 • Kleuren: Zwart en Color
 • Inhoud: Zwart: 17 ml | Kleuren: 15ml
Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!