Canon Inktpatronen

Canon Inktpatronen

Canon inktpatronen zijn er in vele maten en soorten. Bij goedkoopprinten.nl vind je nagenoeg alle gangbare Canon cartridges. Naast de originele inktcartridges verkopen we ook goedkope huismerk Canon inktcartridges. Naast de voordelige prijsstelling bevatten deze huismerk varianten ook nog eens meer printer inkt. Zonder in te boeten op de kwaliteit uiteraard. Koop snel en met niet goed geld terug garantie je Canon inktcartridge in onze shop.

Vind gemakkelijk uw Canon cartridge

Canon heeft een uitgebreid assortiment printers. En dus ook diverse inktpatronen. Hieronder kun je ze gemakkelijk vinden. U kunt zoeken op cartridge- en printertype.

Populaire Canon inktcartridges

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire Canon inktcartridges:

Canon PGI-525 inktcartridges Canon CLI-526 inktcartridges Canon PG-540XL inktcartridges

Canon CL-541XL inktcartridges Canon PGI-550 inktcartridges Canon CLI-551 inktcartridges

Canon PGI-570 inktcartridges Canon CLI-571 inktcartridges Canon PGI-580 inktcartridges

Canon CLI-581 inktcartridges


Huismerk cartridges, dubbel voordeel

Bij ons vind je goedkope huismerk Canon cartridges. Tot wel 80% goedkoper dan de originele. En ze ook nog eens meer printer inkt. Dubbel voordeel dus.

Maar wellicht zult u denken: hoe is dit mogelijk? We leggen het u graag uit. Het verdienmodel van fabrikanten zoals Canon is gebaseerd op de verkoop van de cartridges. Een printer koop je nu eenmaal minder vaak dan een cartridge. En dus worden de printers tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Om vervolgens goed marges te maken op de verkoop van cartridges.

Niet goed, geld terug op onze huismerk variant

We zijn overtuigd van onze huismerk inktpatronen. En dus geven we u garantie. Als u niet tevreden bent over onze huismerk Canon variant dan geven we u gewoon uw geld terug. Op deze manier halen we alle drempels weg en kunt u met een gerust hart uw Canon cartridge kopen.

Vandaag kopen, morgen in huis

Heeft u de cartridge snel nodig? Geen probleem. Als u vandaag voor 16.00 uur besteld dan heeft u het product morgen in huis. Klaar om de bijna lege cartridge te vervangen en te printen.

Samenvattend

Als u kiest voor onze huismerk Canon cartridges dan kiest u voor het volgende:

  • Dubbel voordeel: meer printer inkt en tot wel 80% goedkoper
  • 100% niet goed, geld terug garantie op onze goedkope huismerk varianten
  • Snel in huis: voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dus, of u nu een originele Canon inktpatronen of een huismerk Canon inkjet cartridge bestellen, bij Goedkoopprinten bent u altijd voordelig uit. Zoek dus niet langer en koop uw Canon cartridge direct!

Canon cartridge

Let op! Cartridge merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze cartridges. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.

Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!