Canon CLI-8 inkt cartridges

Canon CLI-8 inkt cartridge kopen ? Canon CLI8 inkt cartridges vind u hier voor een aantrekkelijk prijs ! De Canon CLI-8 is de zwarte cartridge die samen gebruikt wordt in een set met de PGI5 cartridge. Ons Huismerk is afgevuld tot de maximale capaciteit. Hierdoor maakt u meer prints voor minder geld.

Hieronder vind u het overzicht met alle Canon CLI-8 inkt cartridges:

9 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Goedkope setjes

U kunt op deze pagina kiezen voor de originele Canon inkt cartridges of die van ons voordelige Huismerk. In de product titel staat aangeven of het om een origineel of huismerk product gaat. De Canon CLI-8 inkt cartridges horen samen met de PGI-5 in een pakket, we hebben ook een dubbel pakket van deze cartridges in ons assortiment. Erg scherp geprijsd !

Canon CLI-8 inkt cartridges

Voordeliger printen kan door ons huismerk aan te schaffen. Deze inkt cartridges gaat altijd minimaal net zo lang mee als de originele inktcartridges.

Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!