Epson 35XL inkt cartridges

Deze cartridges bevatten relatief veel inkt, het zijn dan ook hoge capaciteit vullingen waar u lang mee kan printen. Zo bevat de orginele zwarte xl cartridge 41.2 ml inkt terwijl onze zwarte huismerk versie wel 45 ml bevat en dat voor de helft van de prijs. De kleuren bevatten origineel 20.3 ml maar onze huismerk kleuren zijn verder afgevuld en die bevatten wel 25 ml. Zo bent u nog voordeliger uit met onze huismerk printerinkt. De kwaliteit tussen de originele en onze compatible cartridge is hetzelfde, ook bij ons merk zijn de afdrukken bestand tegen stiften, water en ander vuil. De inkt cartridges zijn dan ook geschikt voor zowel particulier als klein zakelijk gebruikt. Het voordeel van inkt is dat er mooie foto`s mee kunnen worden afgedrukt. Iets wat met toner niet lukt ! Sinds kort zijn deze cartridges ook leverbaar in ons huismerk product. Net zo goed, alleen een stuk goedkoper.

Kies hieronder uw inktcartridge:

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Epson cijferslot serie

De originele verpakking van Epson bevat een afbeelding van een cijferslot en behoort daardoor tot de Slot serie inktpatronen van Epson. Ze hebben een extra grote inhoud net zoals onze huismerk versie. Elke serie heeft zijn eigen afbeelding waardoor de verschillende types gemakkelijk uit elkaar te houden zijn en direct opvallen zonder dat u een typenummer hoeft te onthouden. Wel zo makkelijk!

Hoe moet ik mijn cartridge installeren?

Deze inktpatronen zijn zeer eenvoudig te installeren in de bovengenoemde workforce pro printers:

 • 1. Open de klep van uw printer zodat u de cartridge kan vervangen
 • 2. Pak een stuk keukenrol
 • 3. Haal de cartridge die u wilt vervangen uit de printer en leg deze op de keukenrol
 • 4. Pak een nieuwe cartridge van de zelfde kleur erbij
 • 5. Haal het gewenste inktpatroon uit de plastic verpakking
 • 6. Leg de cartridge op een stuk keukenrol
 • 7. Haal het gele stickertje met 'PULL' erop van de cartridge
 • 8. Zodra het stickertje er af is komt er lucht in de cartridge en zal de inkt gaan lopen let dus goed op dat er niets uitlekt en veeg zo nodig een druppel inkt van de cartridge.
 • 9. Plaats de cartridge in de printer
 • 10. Sluit de klep van de printer
 • 11. De printer zal naar de cartridge zoeken en herkennen

Krijgt u meldingen? Deze kunt u eenvoudig negeren door op OK te klikken, daarna kunt u weer printen. Plaats altijd de juiste kleur in het juiste slot van uw printer, het is niet mogelijk om meerdere dezelfde kleuren in uw printer te installeren, kleuren weg te laten of kleuren op een andere plek te zetten. Het zwarte inktpatroon is veel breder dan de kleuren dit komt doordat er veel meer milliliter inkt in zit. De kleuren worden aangegeven met letters, C staat voor Cyaan (blauw), M staat voor Magenta (Rood), Y staat voor Yellow (Geel) en BK staat voor Black (zwart).

Mocht u nog vragen hebben over dit artikel of heeft u andere vragen? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice, wel helpen u graag!

Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

 
 
Trustpilot