HP 364 inkt cartridges

HP 364 inkt cartridge kopen? De 364XL inkt cartridges serie bestaat uit 4 of 5 inkt cartridges. In de meeste printers gaan 4 cartridges en in een paar gaan er 5 stuks. Let dus goed op welke u voor uw printer nodig heeft! U vind hier 364 printerinkt voor een aantrekkelijke prijs! Ons huismerk is afgevuld tot de maximale capaciteit. Hierdoor maakt u meer prints voor minder geld.

 

Hieronder vind u het overzicht met alle HP 364XL inkt cartridges:

ACTIE: Huismerk voor HP 364XL cartridges (2 x 4 pack) Huismerk
Regular Price € 42,29 Special Price € 28,74
Meer info
Huismerk voor HP 364XL Inkt cartridge Multipack (4-pack) Huismerk
Regular Price € 23,95 Special Price € 18,09
Meer info
Huismerk voor HP 364XL inkt cartridges Multipack (5-pack) Huismerk
Regular Price € 28,44 Special Price € 21,72
Meer info
Huismerk voor HP 364XL inkt cartridge Cyaan Huismerk
€ 4,74
Meer info
Huismerk voor HP 364XL inkt cartridge Geel Huismerk
€ 4,74
Meer info
Huismerk voor HP 364XL inkt cartridge Magenta Huismerk
€ 4,74
Meer info
Huismerk voor HP 364XL inkt cartridge Foto Zwart (alleen voor printers met 5 slots) Huismerk
€ 4,74
Meer info
Huismerk voor HP 364XL inkt cartridge Zwart (30ML) Huismerk
€ 4,74
Meer info

HP 364 Multipack

Een multipack wordt vaak een set genoemd. We leveren verschillende multipacks voor de HP 364 serie. We hebben zowel originele als huismerk multipacks maar het grote verschil zit hem in het aantal cartridges. Zo hebben we sets met 4 cartridges en een set met 2 x 4 cartridges. Deze sets bevatten de basiskleuren zwart, cyaan, magenta en geel. In de multipack met 5 cartridges zit nog een extra kleur en dat is Foto zwart. Dit inktpatroon is dus niet geschikt voor elke printer maar alleen voor printers met 5 slots. Kijk dus even naar hoeveel stuks er in uw printer gaan!

De juiste HP 364XL cartridges voor uw printer kiezen

Het is van belang voordat u besteld dat u kijkt of u een 4 of 5 inktslots in de machine heeft. Bij een 5 slots printer dient u onze multipack van 5 stuks te bestellen die bevat namelijk de extra photo black cartridge. Bij een 4 slots printer heeft u genoeg aan onze multipack van 4 stuks. U kunt op deze pagina kiezen voor de originele HP inkt cartridge of die van ons voordelige huismerk. In de product titel staat aangeven of het om een origineel of huismerk product gaat.

De HP 364XL inkt cartridges van ons huismerk garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Niet goed is geld terug garantie. Dus: HP 364XL inktcartridges bestellen doet u veilig en snel bij Goedkoopprinten.

De HP 364XL inktpatronen op een rij

Voordeliger printen kan door ons huismerk aan te schaffen. Deze inkt cartridges gaan altijd minimaal net zo lang mee als de originele inktcartridges! Deze cartridges gaan in erg veel verschillende machines. Omdat er zoveel verschillende printers zijn waar deze inkt cartridges in passen, staan deze niet altijd allemaal vermeld op de verpakking. Om zeker te zijn van uw aankoop kunt u het beste de website raadplegen. Ook staan wij u hierover graag telefonisch te woord. Hieronder vindt u extra informatie per cartridge, elke cartridge heeft een eigen kleur en een daar bijhorend typenummer.

HP 364XL inktcartridge Zwart

De zwarte cartridge van deze serie draagt 2 typenummers. Het eerste typenummer is HP 364BK, hierbij staat HP voor het merk, 364 voor de serie en BK staat voor de kleur zwart. Het tweede typenummer is CN684EE, dit is het officiële nummer wat HP hanteert. Onze zwarte huismerk cartridge bevat 23ml aan inkt wat goed is voor ongeveer 690 afdrukken bij 5% dekking. Dit is 5ml meer dan de originele HP 364BK!

HP 364XL inktcartridge Cyaan

Ook de cyaan cartridge draagt twee typenummers, namelijk HP 364C en HP CB323EE. Bij het eerste typenummer staat HP weer voor het merk, 364 voor de serie en C staat voor de kleur Cyaan (vaak blauw genoemd). Het tweede nummer is weer het officiële nummer van HP. Onze huismerk cyaan cartridge bevat 15ml aan inkt wat goed is voor ongeveer 1875 afdrukken bij 5% dekking. Dit is 9ml meer dan de originele HP 364C!

HP 364XL inktcartridge Magenta

Bij de magenta cartridge is het niet anders ook deze kleur heeft 2 typenummers namelijk; HP 364M en HP CB324EE. Bij het eerste nummer staat 364 weer voor de serie en M staat voor de kleur Magenta (Vaak roze of rood genoemd). De magenta cartridge van ons huismerk bevat 15ML aan inkt wat goed is voor 1875 afdrukken bij 5% dekking van een A4. Dit is 9ml meer inkt dan de HP 364M origineel.

HP 364XL inktcartridge Geel

Ook gele cartridge heeft uiteraard weer twee typenummers. Het eerste typenummer is HP 364Y en zoals u ondertussen begrijpt staat HP weer voor het merk, 364 voor de serie en de letter Y staat voor de kleur Yellow, oftewel de kleur Geel. Het gele inktpatroon uit deze serie bevat 15ml aan inkt wat goed is voor 1875 afdrukken bij 5% dekking. Dat is 9ML meer dan de originele HP 364Y.

HP 364XL inktcartridge Foto Zwart

De laatste cartridge uit deze serie is de kleur foto zwart, deze cartridge gaat niet in elke printer waar 364 inktpatronen in gaan. Er zijn slechts een paar printers waar 5 cartridges in gaan en deze kleur wordt gebruikt voor donkere kleuren in foto's. Deze cartridge wordt dus niet gebruikt voor uw teksten! Onze huismerk versie bevat 15ML inkt wat goed is voor 725 afdrukken. Dit is 6ml extra inkt in vergelijking met de originele HP 364PBK.

Het gemak van online HP 364 cartridges bestellen

Het online bestellen van inktcartridges is niet alleen gemakkelijk maar heeft meerdere voordelen. Zo worden de huismerk cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit, onder dit bedrag hanteren wij lage verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over een product zijn we altijd 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon en helpen we u direct met een passende oplossing. Omdat we achter de kwaliteit en werking van onze producten staan leveren we alle producten met niet goed is geld terug garantie, zelfs wanneer het product geopend is. U kunt de cartridges dus gerust uitproberen en dit alles voor een mooie prijs.