HP 913A inkt cartridges

HP 913A inkt cartridge kopen ? De 913A inkt cartridges vind u hier voor een scherpe prijs ! Ons huismerk is afgevuld tot de maximale capaciteit. Hierdoor maakt u meer prints voor minder geld. Met deze cartridges maakt u professionele prints van zeer goede kwaliteit. Ook foto`s afdrukken is met deze printer een lust voor het oog. Deze cartridges zijn speciaal ontwikkeld voor het MKB en voor particulieren die vaak printen en foto`s afdrukken.

Hieronder vind u het overzicht met alle HP 913A inkt cartridges:

Huismerk voor HP 913A inkt cartridges Multipack Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 204,49
Huismerk voor HP L0R95AE Inkt Cartridge (913A) Zwart (70ML) Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 54,45
Huismerk voor HP F6T77AE Inkt Cartridge (913A) Cyaan (45ML) Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 54,45
Huismerk voor HP F6T78AE Inkt Cartridge (913A) Magenta (45ML) Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 54,45
Huismerk voor HP F6T79AE Inkt Cartridge (913A) Geel (45ML) Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 54,45

De HP 913A inktpatronen zijn geschikt voor de volgende printers

  • HP PageWide 352dw (J6U57B)
  • HP PageWide 377dw MFP (J9V80B)
  • HP PageWide Pro 477dw (D3Q20B)
  • HP PageWide Pro 477dwt MFP (W2Z53B)
  • HP Pagewide Managed P55250dw (J6U55D)
  • HP Pagewide Managed P57750dw (J9V82D)

Specificaties van de HP 913A inkt cartridges

Deze HP 913A cartridges zijn speciaal ontwikkeld voor de Hp Pagewide printer serie. De opbrengst van de zwarte cartridges is ca 3500 prints en van de kleuren cartridges hebben een opbrengst van ca. 3.000 pagina`s. Wel moet gezegd worden dat de werkelijke opbrengst ook sterk afhankelijk is van de pagina dekking. Print u veel foto`s, dan is de pagina opbrengst aanzienlijk lager. De zwarte cartridges bevatten 64 ml inkt en de kleuren cartridges 37 ml. De inhoud van origineel en huismerk zijn gelijk aan elkaar. Beide cartridges zijn maximaal afgevuld.

Voorraad en levering

Goedkoopprinten heeft deze HP 913A cartridges opgenomen in haar standaard assortiment en daardoor zijn deze direct uit voorraad leverbaar. De originele cartridges zijn niet direct uit voorraad leverbaar en ontvangst hiervan duurt daardoor een dag langer. U kunt de cartridges bij u thuis laten bezorgen door PostNL of u kunt ze afhalen in Uden of bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. Besteld u uw huismerk cartridges op ma t/m do voor 16:00 uur dan wordt het de volgende werkdag al geleverd! Op vrijdag verzenden we tot 14:00 uur en zal u de cartridges op zaterdag ontvangen.

Kan ik printen wanneer er één of meerdere HP 913A kleuren leeg zijn?

Nee helaas, uw printer zal niet afdrukken wanneer er één of meerdere kleuren leeg zijn. Uw printer geeft aan welke kleur er leeg is, vervang deze kleur en u zal weer kunnen printen! Ook is het niet mogelijk om meerdere van dezelfde kleuren te installeren. U kunt dus bijvoorbeeld geen 4 zwarte HP 913 cartridges installeren ook al print u alleen maar in zwart-wit, de printer zal een foutmelding geven dat de inktcartridges onjuist geïnstalleerd zijn. Hetzelfde geldt voor het weglaten van inktcartridges, wanneer u cartridges weglaat zal de printer dit melden en kunt u niet printen.

Zorg er dus voor dat u altijd voldoende HP 913A inktpatronen op voorraad heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u met inktcartridges blijft zitten wanneer u een andere printer koopt. Alle cartridges die nog in een gesloten verpakking zitten mag u ruilen voor het nieuwe type wat u nodig heeft!

Het gemak van online HP 913A cartridges bestellen

Het online bestellen van inktcartridges is niet alleen gemakkelijk maar heeft meerdere voordelen. Zo worden de huismerk cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit, onder dit bedrag hanteren wij lage verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over een product zijn we altijd 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon en helpen we u direct met een passende oplossing. Omdat we achter de kwaliteit en werking van onze producten staan leveren we alle producten met niet goed is geld terug garantie, zelfs wanneer het product geopend is. U kunt de cartridges dus gerust uitproberen en dit alles voor een mooie prijs.