HP 953 inkt cartridge

De cartridges HP 953XL zijn geschikt voor thuis en klein zakelijk gebruik. De zwarte cartridge bevat 42,5 ml inkt en de kleuren 20ml per kleur. Dit is voor origineel en huismerk gelijk. Het voordeel van het huismerk is dat de prijs een stuk lager ligt dan die van origineel. Op deze pagina kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken beide producten. Mocht u hulp nodig hebben bij uw keuze, dan staan wij 24/7 voor u telefonisch paraat.

Kies hieronder uw HP 953 inktcartridge:

Huismerk set voor HP 953XL inkt cartridge Multipack Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 78,65
Huismerk voor HP F6U18AE inkt cartridge Geel (953XL) 20 ML Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 20,57
Huismerk voor HP F6U17AE inkt cartridge Magenta (953XL) 20 ML Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 20,57
Huismerk voor HP F6U16AE inkt cartridge Cyaan (953XL) 20 ML Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 20,57
Huismerk voor HP L0S70AE inkt cartridge Zwart (953XL) 42,5ML Huismerk Niet leverbaar

Let op: deze toners zijn gevoelig voor firmware updates. Lees hierover meer!

€ 22,99

HP 953 xl multipack

We bieden deze inktpatronen ook aan in een handige HP 953 xl multipack. Een multipack ook wel een set genoemd bevat alle cartridges die u nodig heeft om te kunnen printen. Wanneer u een multipack besteld dan ontvangt u een zwarte, cyaan, magenta en gele cartridge. Een set is bij ons altijd voordeliger dan wanneer u de cartridges los besteld. Een bijkomend voordeel is dat u maar één product hoeft te bestellen i.p.v. vier producten.

Algemene informatie

De 953XL cartridges gaan in de hieronder genoemde printers:

 • HP Officejet Pro 7740
 • HP Officejet Pro 7740WF
 • HP Officejet Pro 8210
 • HP Officejet Pro 8700
 • HP Officejet Pro 8710
 • HP Officejet Pro 8715
 • HP Officejet Pro 8720
 • HP Officejet Pro 8725
 • HP Officejet Pro 8730
 • HP Officejet Pro 8740

Deze cartridges met een hoge capaciteit zorgen voor een haarscherpe print op normaal A4 papier of op fotopapier. De inkt is veegvast en water bestendig. Daardoor zijn uw foto`s gewaarborgd van een lange levensduur en zijn ze uitermate goed bestand tegen vervaging van uw afdruk. Zowel huismerk en origineel geven beide deze garantie af. De inkt van ons huismerk is van zeer goede kwaliteit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken op vervagen van uw afdruk.

Installeren van de 953XL cartridges

Bovenstaande printers gebruiken 4 cartridges. De zwarte moet links worden geplaatst en is 2x zo groot als de kleuren cartridges. Open de cartridge verpakking en verwijder de blauwe sticker op de spuitmond (waar de inkt uitkomt). De cartridge is nu direct klaar om deze in de printer te plaatsen. Doe hetzelfde met de kleuren cartridges en u kunt weer doorgaan met het maken van mooie prints

HP 953 xl zwart

De zwarte HP 953 xl inktcartridge bevat 42,5 ml inkt, deze cartridge wordt ook wel HP 953BK genoemd, hierbij staat BK voor de kleur zwart, oftewel black.

HP 953 kleuren cartridges

Alle kleuren HP 953 xl inktpatronen bevatten 20ml per kleur. De kleuren bestaan uit cyaan, magenta en geel. Deze cartridges dragen ook wel eens de typenummers 953C, 953M en 953Y.

Bestel gemakkelijk en snel

Het online bestellen van HP 953 inktcartridges is niet alleen gemakkelijk maar heeft meerdere voordelen. Zo worden de huismerk HP 953XL cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit, onder dit bedrag hanteren wij lage verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over een product zijn we altijd 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon, u kunt ons na sluitingstijd altijd mobiel bereiken voor al u vragen. We zullen u direct helpen met uw vragen. Omdat we achter de werking en kwaliteit van onze inktpatronen staan, leveren we alle cartridges met niet goed is geld terug garantie, zelfs wanneer het product open is. U kunt de inktpatronen dus gerust uitproberen en dit alles voor een scherpe prijs.