HP 973X inkt cartridges

HP 973X inkt cartridge kopen? Op deze pagina vindt u HP 973X inkt cartridges voor een scherpe prijs. We hebben originele en huismerk cartridges voor deze serie van HP. Ons huismerk bevat de maximale capaciteit, hierdoor maakt u meer prints voor minder geld. Kiest u voor een set? Dan bent u nog goedkoper uit!

De HP 973X cartridges zijn geschikt voor de volgende printers:

  • HP PageWide Pro 400
  • HP PageWide Pro 452dw
  • HP PageWide Pro 452dwt
  • HP PageWide Pro 477dw
  • HP PageWide Pro 477dwt

Hieronder vind u het overzicht met alle HP 973X inkt cartridges:

5 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

HP 973X huismerk of origineel?

U kunt op deze pagina kiezen voor de originele HP inkt cartridge of die van ons voordelige huismerk. In de producttitel staat aangeven of het om een originele of huismerk cartridge gaat. Op ons huismerk zit 'Niet goed = Geld terug' garantie. U heeft dus nooit een miskoop, bevalt het niet? Dan krijgt u uw geld terug!

HP 973X Multipack: Set van 4 cartridges met chip

De HP 973X inkt cartridges van ons eigen merk kunt u ook per set bestellen, hiermee bent u nog goedkoper uit. U loopt geen enkel risico op de werking van de inkt cartridges. Deze inktcartridges zijn voorzien van een nieuwe chip waardoor de cartridges direct al vol wordt gezien door de printer. Verwijder de chip van de inktcartridge dus nooit. U kunt deze printerinkt direct installeren en gebruiken. Deze inkt cartridges gaan altijd minimaal net zo lang mee als de originele inktcartridge! De HP 973X cartridges zijn compatible met de eerder genoemde printers. Goedkoopprinten is 24/7 bereikbaar, u kunt ons na sluitingstijd altijd mobiel bereiken voor al u vragen.

HP 973X inkt cartridges per type:

Hieronder vindt u wat informatie over de verschillende types van deze serie. Binnen de HP 973 serie hebben alle losse cartridges ook een eigen typenummer / naam.

HP L0S07AE Zwart

De zwarte cartridge van de HP 973X serie wordt ook wel een HP L0S07AE cartridge genoemd, deze inktcartridge van ons huismerk bevat 182,5ML en is goed voor 10.000 afdrukken bij 5% dekking van een A4.

HP F6T81AE Cyaan

De HP 973X cyaan wordt aangeduid met typenummer HP F6T81AE, deze cartridge van ons huismerk bevat 85ML aan inkt wat goed is voor ongeveer 7000 afdrukken bij 5% dekking.

HP F6T82AE Magenta

De kleur magenta wordt in deze serie ook wel een HP F6T82AE inktcartridge genoemd, de magenta cartridges bevatten ook 85ML printerinkt en zijn goed voor 7000 prints bij 5% dekking.

HP F6T83AE Geel

De laatste kleur uit de HP 973X cartridge serie is de kleur geel, de kleur geel draagt de naam HP F6T83AE inkt. Net zoals de kleuren cyaan en magenta bevat deze cartridge 85ML aan inkt en kunt u er ongeveer 7000 afdrukken mee maken bij 5% dekking van een A4.

Het gemak van online HP 973X cartridges bestellen

Het online bestellen van inktcartridges is niet alleen gemakkelijk maar heeft meerdere voordelen. Zo worden de huismerk cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit, onder dit bedrag hanteren wij lage verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over een product zijn we altijd 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon en helpen we u direct met een passende oplossing. Omdat we achter de kwaliteit en werking van onze producten staan leveren we alle producten met niet goed is geld terug garantie, zelfs wanneer het product geopend is. U kunt de cartridges dus gerust uitproberen en dit alles voor een mooie prijs.

Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!