Levering

Wij streven er naar uw bestelling op de dag van ontvangst van de betaling te verwerken en aan te bieden bij GLS. Veelal zal uw bestelling dan ook op de volgende werkdag bij u worden aangeboden. In voorkomende gevallen is het mogelijk dat u de artikelen in meerdere zendingen ontvangt. Dit doen wij om vertragingen in de uitlevering aan u te voorkomen. Onze goederen worden verstuurd met GLS. Bestellingen door bedrijven op rekening worden verzonden na acceptatie. Ook hier geldt dat uw bestelling veelal op de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden.

Dag besteld Dag geleverd
   
Maandag (voor 16:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 16:00 uur) Woensdag
Woensdag (voor 16:00 uur) Donderdag
Donderdag (voor 16:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 14:00 uur) Maandag
Zaterdag (gehele dag) Dinsdag
Zondag (gehele dag) Dinsdag

Desgewenst kunt U bij onze klantenservice informatie opvragen m.b.t. de status van uw bestelling. De openingstijden van onze klantenservice zijn op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur.


Over Goedkoopprinten.be

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!