Goedkope cartridges: goedkoop is duurkoop, of toch niet?

Als je thuis een printer in gebruik hebt, dan moet je ook weleens inkt kopen. Sommige mensen vinden inktcartridges prijzig. Gelukkig zijn er ook goedkope cartridges verkrijgbaar, maar is goedkoop in dit geval duurkoop? Lees het hieronder.


Cartridges zijn in veel winkels te koop en de prijsverschillen zijn groot. De vraag is of goedkopere cartridges net zo’n goede kwaliteit leveren met afdrukken als duurdere cartridges van originele merken. Daar weten wij bij Goedkoopprinten alles van en daarom hebben wij het voor je op een rijtje gezet.

Passen goedkope inktcartridges in mijn printer?

Ben je bang dat je printer kapotgaat als je goedkope inktcartridges in je printer stopt? Dat is nergens voor nodig, want er komen nauwelijks problemen voor met goedkopere cartridges in printers. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een kapotte printer, vastzittende cartridges of lekkende inkt.


Voordelen goedkope inktcartridges

Wij zetten graag de voordelen voor je op een rijtje waarom het een aanrader is om inktcartridges te kopen van huismerken. Wist je dat wij bij Goedkoopprinten naast originele merken ook verschillende huismerken aanbieden van inktcartridges? Wij leggen je graag uit waarom huismerken en dus goedkope inktcartridges een aanrader zijn.


1. Het is voordeliger

Zoals hierboven al genoemd zijn inktcartridges van huismerken voordeliger dan inktcartridges van originele merken, zoals Epson of Brother. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen om hierdoor wat geld te besparen.


2. Goedkope inktcartridges zelfde kwaliteit

Naast dat inktcartridges van huismerken goedkoper zijn, blijft de kwaliteit van het printen doorgaans hetzelfde vergeleken met inktcartridges van originele merken. Uiteindelijk draait het om de inkt, dus het is wel belangrijk dat deze kwaliteit goed is. Natuurlijk zitten er wel verschillen tussen huismerken, dus zorg ervoor dat de goedkope inktcartridges wel aan de juiste richtlijnen voldoen.


3. Werkt prima

Ondanks dat goedkope inktcartridges niet origineel zijn gemaakt voor je printer, werken ze toch meer dan prima. Zoals hierboven genoemd passen deze inktcartridges gewoon in de printer en werken ze naar behoren. Daar hoef je je in ieder geval niet druk om te maken.


Kortom: goedkoop is géén duurkoop als het om goedkope inktcartridges gaat. Er zitten genoeg voordelen aan het gebruik van huismerken, dus het is zeker het overwegen waard om de volgende keer hiervoor te kiezen. Bij goedkoopprinten bieden wij ook inktcartridges aan van ons huismerk, dus wij helpen je graag verder hiermee. Overigens bieden wij levenslange garantie op ons huismerk, dus als je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan krijg je je geld gewoon terug. Dat is het proberen waard toch? Kijk gerust eens rond op onze website of neem contact met ons op voor vragen.